Tietoa meistä

<3

kuva Tiia Hilli
kuva Tiia Hilli

Olen Nina Määttä, pitkänlinjan koiraharrastaja Torniosta.

Ensimmäisen koirani sain -93, kun meille muutti blue merle PK collie narttu ja sen jälkeen ei ole juurikaan ollut aikaa, jottei perheessämme olisi koiraa ollut. Perheeseemme kuuluu minun ja mieheni Kyöstin lisäksi viisi lasta sekä karvaiset kaverimme. Osa lapsista asuu jo omillaan, omat koirat tietysti kaverina :)

Harrastamme tällä hetkellä koirien kanssa lenkkeilyä, agilitya, paimennusta sekä näyttelyitä. Ulkoilemme paljon lähimetsissä. Kesällä koiramme uivat lähes päivittäin. MEJÄ- kurssin olen käynyt keväällä 2017 ja jälkeä reenaamme vapaa ajan puitteissa. Kesällä 2019 pääsimme ensi kertaa paimentamaan. Tykästyimme paimennukseen sekä koirat, että minä, joten olemme sitä jatkaneet. Järjestän paimennuspäiviä -ja leirejä kasvateille ja heidän omistajilleen. Osallistujia olisi enemmäin kuin mahtuu :)

Koirat sivulta löytyy koiramme; kotona ja lasten luona asuvat. Muut koirat osiossa on yhteisomistus- ja sijoituskoiria. Omistuksessamme on narttuja ja uroksia, yhteisomistuskoiria ja koiria, jotka asuu omissa sijoituskodeissaan saaden tarvitsemansa huomion ja ihanan kodin perheissä.

Harrastan pienimuotoista koirien kasvatusta kennelnimellä Ahovirran. Olen suorittanut Kasvattajan peruskurssin ja saanut kennelnimen v. 2010 sekä allekirjoittanut Suomen Kennelliiton kasvattajasitoumuksen 2011.  Olen Suomen Kennelliiton, Suomen Koirankasvattajat Ry:n, Shetlanninlammaskoirat Ry:n sekä Cockerspanielit Ry:n jäsen.

Pyrin kasvattamaan mahdollisimman terveitä, hyväluonteisia ja rotumääritelmän mukaisia koiria.


Luo kotisivut ilmaiseksi!